Irodai növénydekoráció, térdekoráció | Egészségcentrumok | Rendezvények, partnertalálkozók


 

Esküvők

Életünk egyik legfontosabb eseménye az esküvő. Ezen a napon szeretnénk, ha minden vágyunk és elképzelésünk megvalósulna.
Az esküvők elengedhetetlen részét képezik a virágok. A virág saját lelkünk tükörképei, ezért nagyon fontosak a megfelelő virágok kiválasztása. A virágok ártatlanságot és bájt sugároznak.

Minden virág kifejez valamit és minden virág, alkotásra vár. Minden virág önmagában szép és mindegyikhez megtalálható a hozzáillő stílus. Kreativitás kell hozzá hogy, létrejöjjön a csoda, ez megvan bennünk.

Az esküvő szervezése és a kiegészítők megalkotása nem egyszerű feladat. Fontos, hogy a házasulandó pár és a esküvőjüket dekoráló fél között bizalmi viszony alakuljon ki, így összhangba kerül az elképzelés a megvalósítással. Fontos momentum egy csokor alkotása közben, hogy figyelembe vegyük a mennyasszony alkatát, ruhája formáját, szeme színét, belső kisugárzását. Csak személyre szabott csokrot célszerű készíteni, amit sajátjának érez a mennyasszony.

A csokor és dekoráció időszaknak megfelelő növényből készüljön, a színek az évszak hangulatához illeszkedjen, stílusa az esküvő helyszínéhez passzoljon.

 

 

Idő, állj meg egy pillanatra,

s ti, suhanó percek, várjatok,

amíg ők ketten esküt tesznek,

hogy egymáshoz örökké hűek lesznek,

csak addig várjatok

/Goethe/

 Szolgáltatásainkat ingyenes helyszíni felméréssel és rugalmas árakkal biztosítjuk!
Kapcsolatfelvétel itt!